Fiestas

bruid

Tapastas kan meer voor u doen dan alleen de catering. Wilt u al uw aandacht schenken aan uw gasten? Dan nemen wij u de voorbereiding graag uit handen. Van tafels, tent en mastiek tot aperitief, wijn en muziek: wij maken er een zorgeloos feest van!

Favorieten zijn:

  • Aperitieven: uw gasten komen in de stemming met een bijzonder aperitief: daar hebben wij een aantal spectaculaire suggesties voor, zoals een een heerlijke frisse sgroppino, of een Aperol Spritz!

sgr2        Aperol-Spritz

  • Wijn: als het menu voor de catering is samengesteld, kan onze sommelier er de perfecte wijnen bij kiezen. U proeft ze van tevoren, en alleen als u ze lekker vindt worden ze geschonken. Een wijnhandel uit onze regio levert de wijnen, en haalt wat over is ook weer op.
  • Levende muziek: een gitarist zorgt direct voor een bijzondere sfeer. Temperamentvol of juist romantisch: de juiste melodie zet de toon voor uw fiesta.
  • Showcooking: een onvergetelijke indruk maken met uw buffet? Tapastas maakt ter plekke een paella met de ingrediënten die u lekker vindt, vers, geurig, een feest voor alle zintuigen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s