Portfolio

Voor ons is ieder feest, iedere workshop maatwerk. De wens, het doel of budget van onze opdrachtgevers varieert, en wij passen onze gerechten, feesten en workshops daarop aan. De beste manier om u een indruk te geven van onze mogelijkheden? Lees hoe wij een onvergetelijk evenement op maat maakten voor deze particulieren en bedrijven.

Bruiloft

_DSC3662

“Een zorgeloos feest wil ik, zodat ik kan genieten van mijn gasten!” Bruid Heidi heeft geen moment hoeven denken aan logistiek of voorbereidingen. Het Tapastas team verzorgde taart en koffie op locatie (landgoed Nijenburg) voor 50 intimi. Daarna, bij het bruidspaar thuis, serveerden we in een mooi versierde tuin een heerlijke selectie van tapas en paella voor het (deels vegetarische) gezelschap. Later op de avond maakten tafels plaats voor een dansvloer en DJ; een geweldig feest voor 150 personen was het einde van een perfect verzorgde huwelijksdag.

Catering

Perry en Heidi uit Castricum wilden hun 50-jarig huwelijksfeest het liefst thuis vieren. Hun wensen: een feest voor 65 personen met een sfeer die bij hen past. Ze wilden zich eens lekker laten verwennen! Dat is precies wat we hen hebben aangeboden – en meer. We hebben eerst doorgesproken met welke diëten we rekening moesten houden: sommige gasten moesten voorzichtig zijn met zout, anderen waren vegetariër of hielden niet van pittige gerechten. Samen selecteerden we de perfecte mix van smaken en gerechten. Wat enorm in de smaak viel was ‘La Magica Siete’, een lekkere nacho dip van zeven lagen. Geserveerd in prachtig Spaans aardewerk zag alles er perfect uit. Een gitarist zorgde voor een romantische sfeer, en zette daarmee de toon voor een onvergetelijk feest.

Workshop

Een bedrijf in het vastgoedbeheer wilde haar medewerkers beter laten samenwerken. Onze tapas-workshop is daarvoor heel geschikt: je werkt met je collega’s op een andere manier, met een andere taakverdeling. En met een heerlijk resultaat! 30 personen werkten in de keuken van het bedrijf in groepjes aan het maken van tapas, onder leiding van het ervaren team van Tapastas. Nadien genoot iedereen van elkaars gerecht: de sfeer was geweldig!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s