Workshops

TAPAS WORKSHOP   vanaf 30 euro p.p.*

IMG_2444 IMG_2492 IMG_2759

Tapas maken: gemakkelijker dan u denkt! In onze tapas workshop leren wij u de fijne kneepjes. In 2 uur leren wij u (en uw vrienden- of vriendinnengroep, familie, team of collega’s) hoe u deze party gerechten snel kunt bereiden. Onze aanpak: elk groepje maakt een gerecht, en aan het eind van de workshop proeven we samen alle tapas. Heeft u interesse? U kunt zich inschrijven door het invullen van onderstaand formulier. Wees snel, want wij hebben maar een beperkt aantal plaatsen.

Liever een workshop volgen met een besloten groep? Tapastas biedt ook prive workshops aan. Hiervoor moet u van te voren wel reserveren. Dit kan door te bellen of te mailen.

PASTA WORKSHOP      vanaf 30 euro p.p.*

Altijd al zelf pasta willen leren maken? Dat kan nu met de pasta workshop van Tapastas. In de workshop gaat u zelf aan de slag met pasta maken. Van het deeg tot aan de saus. Na afloop van de workshop gaan wij samen het resultaat proeven van deze gezellige middag. Ook krijgt u het recept mee naar huis, zodat u het thuis ook kunt maken.

Lijkt het u leuk om mee te doen? U kunt nu inschrijven door middel van het onderstaande formulier! Wees snel want wij hebben maar een beperkt aantal plekken. Ook leuk om samen te doen met uw partner of vrienden/vriendinnen.

Liever een workshop volgen met een besloten groep? Tapastas biedt ook prive workshops aan. Hiervoor moet u van te voren wel reserveren. Dit kan door contact met ons op te nemen: belt u ons, of vult u onderstaand formulier in.

* ex. B.T.W. Voor onze prijzen, lees hier verder

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s